ange en dina Alt-text

En ny säsong startar och arbete och studier är i full gång, det är dags för nya rutiner. Danielle är designer på Scorett och här kommer hennes bästa tips inför hösten.

”I skolan vill man vara både snygg och praktisk. Jag rekommenderar ett par rejäla boots från t.ex. The Urban Project eller varför inte ett par snygga sneakers. Vill man åt den dressade looken som passar perfekt på kontoret ska man satsa på något med spetsig tå. Pumps eller boots spelar ingen roll. Eller varför inte en stövel med 70-tals känsla. Alla män bör ha en snygg chelsea boot i sin garbderob. Praktiskt med resår och perfekt i alla lägen. Den passar både en casual eller dressad look.” Här presenterar Danielle vilka nyheter som passar perfekt till jobbet eller skolan.

Back to school

Danielle - designer på utvecklingsavdelningen

Att Danielle gillar skor är kanske inte så konstigt. Hemma hos henne har skorna fått ett alldeles eget utrymme i en klädkammare under trappan. - Jag räknade skorna för några år sedan. Då var det nästan 100 st, berättar hon. Danielle lever efter mottot att skorna sätter identiteten på vem du är och vad du vill berätta med din look.

”Under mitt skrivbord på jobbet står det alltid flera par skor. Ibland behöver jag byta under dagen. Det kanske dyker upp ett viktigt möte och då vill man piffa upp en vardaglig outfit så man ser lite dressad eller uppklädd ut. Ett par snygga skor gör alltid jobbet!”

”När man kommer tillbaka till skolan eller jobbet efter semestern så är de flesta sugna på en ny look. Kanske börjar man en ny utbildningen eller ett nytt jobb eller så vill man bara förnya sig själv.” säger Danielle.


Back to school

Dressed for success

Satsa på en snygg stövel eller stövlett och komplettera med ett par läckra pumps. För herrarna gäller en snygg chelseaboots och komplettera med ett par dressade lågskor. Perfekt till mötet, men även till after worken. Väska, necessär och plånbok från Novita är nyheter som vi kan se fram emot senare i höst på Scorett. Håll ögonen öppna så du inte missar din favorit!

Time for work - dressade herrskor

Laddar