Emilia - inköpare på Scorett

Ett inspirerande jobb som inköpare

Emilia är inköpare på Scorett och arbetar bland annat med att ta fram kollektioner för K.Cobler och Tiamo. Just nu är hon i processen att ta fram kollektionen för AW16.

”Jag har ett väldigt roligt, inspirerande och utvecklande jobb. För att få inspiration till framtida kollektioner åker jag på många resor. Jag gillar verkligen att det är både ett kreativt och administrativt jobb”.

Emilia - inköpare på Scorett
En av Emilias favoriter
Trendigt från Tiamo

"Mer rätt än så här kan det inte bli!"

En av Emilias favoriter är denna kaxiga sandalett med stilettklack från Tiamo. Snörningen och remmarna ger en trendig look, samtidigt som det gör att skon sitter perfekt på foten. Denna sandalett kommer även i färgerna: sand (1052650) och svart (1052649).

Nyhet på väg. Tiamo 599:-

Emilias personlig stil

"Jag gillar att klä mig klassiskt trendigt och gärna feminint. Jag skulle nästan säga att jag gillar det som är på gränsen till tantigt, som jag sedan jobbar med för att få till en cool och modern look. Jag går nästan alltid i klackar och älskar retroinfluenser."

Emilias personlig stil


Trendigt från K.Cobler

"Jag älskar denna sneakern! Snygg brytning med lackdetaljen på bakkappan och så är den superskön."

En annan favorit som Emilia har i vår är denna trendiga sneaker som är helt i skinn. Den har en vit snakemönstrad ovandel med vitt skinn i lack på bakkappan, vilket ger en snygg brytning.

Nyhet på väg. K.Cobler 899:-

Trendigt från K.Cobler
Stövlett från K.Cobler

"Mocka, cognac och utställd träklack. 70-talet är riktigt hett igen."

Denna trendig stövlett i mjuk mocka hamnar också på Emilias lista bland favoriter i vår. Stövletten har en snygg klack som är lätt utställd á la 70-tal, den senaste av trenderna. Sen har den en klackhhöjd på 8,5 cm och en platå på 1 cm framtil som gör skorna bekväma att gå i.

K.Cobler 1100:-

Laddar