Krickelins utvalda favoriter!

Vissa samarbeten är roligare än andra. Detta tillsammans med Scorett är sannerligen ett av de skojigaste. Jag fick i uppgift att välja ut tre favoritskor ur deras sortiment och anordna en tävling på Instagram till mina följare. I tävlingen kan du vinna DINA favoritskor + en hemlig överraskning. Skoj för både dig och mig alltså!

Tävlingen är avslutad!

Tack alla för era tävlingsbidrag och grattis till vår vinnare Sanna Viola (@sannaviolaa) som vunnit ett par valfria skor och en hemlig överraskning!

Läs mer och tävla här

“Hur fina är inte dessa curlingboots från Canada Snow. I blå mocka!”

- ”Vinterns räddning för en frusen som mig. Både vatten- och smutsavvisande och ett par skor som kommer leva med mig många vintrar framöver. Jag tycker det är fint att ha lite kortare jeans till denna sortens sko. Kanske en glittrig strumpa som får kika upp på benet en bit så man inte blir för kall”

Shoppa curlingbootsen här

“De andra skorna jag valde var ett par i lack.”

- “En klassisk liten loafer från Novita, med dekorativa fransar och ett guldfärgat spänne upptill. Hade ett likadant par när jag var barn, jag bar dem under julen med en rödrutig Madicken-klänning och rosett i håret.”

Shoppa Novita loafers här

“Det mest användbara paret”

- ”Och det mest användbara paret av de alla tre är kanske denna klassiskt svarta grova Chelseaboat från Novita.

Jag har läst på lite om framtagningen av dessa och det är en avancerad tillverkningsprocess där ovanmaterial och bindsula sys med rand. Detta ger en längre livslängd och högre vattentålighet. Bra, för jag är faktiskt riktigt dålig på att köpa bra skor till mig själv. ”

Shoppa Novita Chelsea boots här

“När skorna blev levererade så fick jag samtidigt en liten användbar läderväska i julklapp. Den har jag alla viktigheter i så jag lätt finner dem i min större väska.”

Shoppa Novita väska här

Laddar