ange en dina Alt-text

Linda är designer och arbetar bland annat med att ta fram produkter till varumärket K.Cobler. Linda har en lång erfarenhet som designer inom modebranschen och idag bor hon i Stockholm med sin familj.

70-talet är en inspiration för Linda denna våren och här berättar hon om sin stil och vilka skor som är hennes favoriter.

ange en dina Alt-text

”Det tidiga 70-talet inspirerar mig denna säsong. Vårens modebudskap är så mycket mer än - make love not war. Miljömedvetenhet och mänskliga rättigheter är i fokus såväl i produkterna som i tillverkningen av dem”.

Spetsiga tår är helt rätt nu och Linda klär sig gärna i dessa fina mockaboots från K.Coblers kollektion.

K.Cobler solglasögon K.Cobler ryggsäck K.Cobler sandalett på träklack K.Cobler stövlett i mocka

”Ljusa färger, puderfärger och pasteller blandat med mönster, mönster, mönster, är mina måsten i sommar.”

Inspiration Lindas favoritskor K.Cobler sandalett K.Cobler espadrill K.Cobler slipon

OM HÖSTEN 2015

"Till hösten klär jag mig gärna i platta skor, herrskor och sneakers. Välarbetade detaljer och gedigna material. Jag har gärna på mig ett par klassiskt skräddade byxor i storlek xxl med slarvigt uppvikta kanter. Stora stickade tröjor och lager på lager."

"Höstens favoriter är också Spetsiga tår, höga klackar, svart, mustigt, präglade skinn och gärna grön krokodil. Allt från den klassiska stövletten till chelsea boot. Klossiga klackar trängs med smala i min garderob likaså Höga stövlar med breda skaft, och traktorsulan."

Laddar