Olika snörtekniker

Pimpa dina sneakers

Visste du att den äldsta läderskon med snörning är över 5500 år gammal?

Det är ju inte mer än rätt att vi möter evolution och gör något roligt och snyggt med våra skosnören! Det är en magiskt bra accessoar till vårt bästa plagg - skorna.

Här följer lite roliga ideér för att liva upp dina sneakers, inspirerat av Sneakerheads kulturen där man på 80-talet samlade på skosnören i olika färger så att man kunde byta varje dag för att matcha sin keps eller hoodtröja. Vissa gick till och med så långt att man tvättade och strök sina skosnören för att bevara den där krispiga looken.

Criss Cross Lacing

Detta är troligtvis den vanligaste snörningen, men vi har gjort den med en tvist och använt 2 olika färger på skosnörena. Sneakersen är från New Balance
Shoppa herr
Shoppa dam

The Ladder

Här har vi snörat Dalston från K.Cobler med en snörning som påminner om en stege, därav namnet "The Ladder". Det är en cool snörning som ger dina sneakers ett helt nytt uttryck.

The Ladder

Loop Back Lacing

Här har vi snörat Charlton från Legend med en snörning som ger bäst effekt ifall man använder 2 olika skosnören. Till denna skon följer det med två olika färger på skosnörena så det är idealiskt med "The Loop Back Lacing" till denna sneaker.

Loop back lacing

Lattice Lacing

Här har vi snörat Dalston från K.Cobler med en snörning som ger "vävt" uttryck. Denna snörning kan vara väldig effektfull ifall man väljer ett färgat skosnöre eller eller varför inte ett svart snöre på en vit sneaker? Möjligheterna är oändliga!

Lattice lacing

Straight Bar Lacing

Här har vi snörat Platini från Legend med en "Straight Bar Lacing". Denna snörningen kan även kallas för "Lydiard Lacing" eller "Fashion Lacing".

Straight bar lacing

Acc till skorna

Satsa på en snygg accessoar till dina skor. Metallplattor i guld- eller silverfärg och fransar i skinn som enkelt fästes i snörningen för en cool och uppdaterad look. En perfekt accessoar till ett par sneakers eller dressade lågskor.

99:- paret

Metallplatta guld

Metallplatta silver

Fransar i skinn

Accessoarer till dina skor

Laddar