The Urban Project boots kängor skor

Olika skomodeller som finns i The Urban Projects kollektion

Vad väljer du? Trivs du bäst i Harley, eller känns Cobra bättre på din fot? Här kan du läsa om och jämföra de olika lästerna på The Urban Project, så att du lätt kan hitta just din favorit!

The Urban Project Goldwing skoläst skor

Goldwing - classic and feminine

Feminina Goldwing har en smalare läst med en tunn sula som är handgjord av gummi och trä. Den räfflade undersulan ger bra grepp mot marken. Innersulan har hög komfort tack vare den mjuka stötdämpande termocrep-gel sulan som gör att foten får bra stöd och avlastning. Innefodret är i skinn som andas.

Se alla Goldwing här >>

The Urban Project Victory skoläst skor

Victory - cool and edgy

Victory är en hel gummisula som är sviktande, stötdämpande och har en mjuk innersula i skumgummi för bästa komfort. Du får en bra hållning tack vare den bekväma klacken som är något högre. Den grovt tandade yttersulan ger bra grepp mot marken.

Se alla Victory här >>

The Urban Project Harley skoläst skor

Harley - lifestyle boots

Den rymligaste lästen är Harley! Den har en hel gummisula som är både sviktande och stötdämpande. Den mjuka innersulan är i skumgummi som ger dig skön komfort.

Se alla Harley här >>

The Urban Project Cobra skoläst skor

Cobra - leather goods

Cobra har en nätt läst som är tillverkad av gummi och trä. Den komfortabla innersulan är i mjuk stötdämpande termocrep-gel som gör att foten får bra stöd och avlastning. Fodrad i skinn som andas.

Se alla Cobra här >>

Laddar