• Adidas

  Adidas

  Det är nu över 60 år sedan Adi Dassler registrerade sitt företag Adi Dassler adidas Schuhfabrik i Tyskland 1949. De tre ränderna blev snabbt en välkänd symbol för adidas och snart började företaget även utveckla högfunktionella plagg framtagna för att hjälpa sportutövare på alla nivåer att nå bättre resultat.

  Hos Scorett hittar du skor från mängder av kända varumärken. Ett av världens mest kända varumärken idag, Adidas, förenar alla grenar i en fusion av sport, musik och mode – från catwalken på New York fashion week och cricketplanen i Mumbai till festivalscenen i Glasgow och fotbollsplanen i Buenos Aires, och erbjuder ett brett sortiment av produkter inom såväl sport som livsstil.
 • Allen Edmonds

  Allen Edmonds

 • Birkenstock

  Birkenstock

  Fotbädden gör Birkenstocks produkter unika. Den har en anatomisk uppbyggnad som ger fotens alla håligheter stöd och kroppen får rätt avlastning. Fotbädden är tillverkad av ren naturkork och slitsulan av EVA (etylvinylacetat) som är slitstark, lätt och flexibel. Samtliga sandaler och skor tillverkas i egna fabriker i Tyskland. Den årliga tillverkningen ligger på 12,5 miljoner par och varje dag lämnar 80 000 par sandaler och skor fabrikerna som sedan skeppas ut i världen. Idag är Birkenstock ett av Europasstörsta skoföretag och ägs av bröderna Stephan, Alex och Christian Birkenstock.
 • Björn Borg

  Björn Borg

  Björn Borg är ett svenskt företag som äger och utvecklar varumärket Björn Borg. Varumärket kännetecknas av kvalitetsprodukter med en kreativ och innovativ design, och bygger på det sportiga arv som namnet Björn Borg står för. Underkläder är kärnan och det största affärsområdet. Därtill erbjuds närliggande produkter och skor samt via licenstagare även väskor, parfym och glasögon. Björn Borg-produkter säljs idag på ett femtontal marknader, varav Holland och Sverige är de största.
 • Boxfresh

  Boxfresh

  Welcome to Boxfresh, a very British way of life that spans the last two decades of youth culture. Boxfresh was born out of this... a hedonistic generation evolving through acid jazz, trip hop, drum and bass into UK garage, grime and dub step. Trends and people may have come and gone... but our ethos has never changed. We are the British  streetwear originators!
 • CANADA SNOW

  CANADA SNOW

  Vi kan kallt väder, det är en stor del av vår vardag. Vi kan vindar, snö och kyla, utefter detta har vi utvecklat vårt sortiment. Våra produkter är av högsta kvalitet och designade med stor noggrannhet. Med fårskinn och naturmaterial ger vi komfort och hållbarhet som passar i alla väder.  Vi är Canada Snow.

 • Clarks

  Clarks

  We put our heart into every pair of our shoes to create stylish footwear that protects and cares for our customers’ feet.
 • Converse

  Converse

  Alla har en historia - en redovisning av de saker de har gjort under den tid de har funnits. Vi ser oss som ett gäng coola historier som lett oss dit vi är och kommer att visa oss vart vi går. Vi har också varit med tillräckligt länge för att lära oss att det inte handlar om hur gammal du är, utan hur bra du är - och att alla älskar en bra historia.
 • Dahlin

  Dahlin

  Dahlin grundades år 1919 med målet att producera kläder med klassisk design och hög kvalitet. Under deras många år i branschen har sortimentet och marknaden vuxit och de säljer idag sina produkter i hela norra Europa. Dahlin kombinerar hantverk, innovativ design och kvalitet med hög service. Dahlins skor ska passa den mest krävande och kräsna kunden och fungera till såväl jeans som till kostym. Sedan sin fotbollskarriär har Martin Dahlin lyft varumärket vidare och jobbar aktivt med att ge input till de kommande kollektionerna.

 • DASIA

  DASIA

  Dasia vänder sig till kvalitetsmedvetna kunder som värderar komfort och funktion högt. Våra skor är gjorda i slitstarkt skinn som gör att de är lättburna, lättskötta och praktiska. Varje produkt präglas av noggranna val som tillsammans ger ett genuint varumärke.
 • Diesel

  Diesel

  Diesel är ett internationellt designföretag som sedan 1978 skapat en rad olika jeanskollektioner, avslappnade baskläder, high fashion samt skor och väskor. Diesels nytänkande, kvalitetskontroller och fantasifulla stil är en kombination som har satt Diesel på modets världskarta.
 • Dr Martens

  Dr Martens

  Dr. Martens anchor you, liberate your creativity, inspire and fuel your identity. Our heritage fits your future; your future is our future.
 • Ecco

  Ecco

  Since 1963 it has been ECCO's aim to produce high quality, casual comfort shoes with a perfect fit. No wonder that our customers are as passionate about wearing our shoes as we are about making them.
 • Fred Perry

  Fred Perry

  Fred Perry startade sitt modeföretag 1952. Innan dess hade han varit både världsmästare i Pingis och trefaldig Wimbledon-vinnare. Från att först inrikta sig på enbart sport, blev märket senare ett erkänt, stilfullt vardagsmode bland unga brittiska mods. Idag finns Fred Perry över hela världen och erbjuder kläder, skor och accessoarer med grunden i ett klassiskt, brittiskt gatumode. Fred Perrys skor har ett tidlöst, stilfullt utseende som är aktuellt säsong efter säsong.
 • Gant

  Gant

  GANT startades 1949 i New Haven, Connecticut av Bernard Gant, en kvalitets- och designmedveten skjorttillverkare. Bernard och hans söner blev under 50- och 60-talen pionjärer för det avslappnade men ändå uppklädda fritidsmode som kallas "American Sportswear". Stilen spred sig snabbt på östkustens Ivy League-universitet som ett uttryck för en aktiv, modern livsstil. Mixen mellan det avspänt amerikanska och det europeiskt eleganta som är GANTs kännetecken föddes på 80-talet ur samarbetet med svenska designers. Genom historien har dock basen för allt Gant gör varit Bernard Gants filosofi, idag såväl som för 60 år sedan.
 • Helly Hansen

  Helly Hansen

  Our misson has always been to protect and enable professionals making their living in the harshest environment.
 • Henri Lloyd

  Henri Lloyd

  Henri Lloyd, är ett brittiskt varumärke grundat i Manchester, England 1963 av Henri Strzelecki. Under fem decennier har Henri Lloyd etablerat ett internationellt anseende för sin innovativa design och kvalitet på segling och livsstilskläder.

  Henri startade företaget baserat på principerna ärlighet, integritet och frihet. Dessa principer är än idag viktiga grundstenar. Hans söner som numera driver Henri Lloyds verksamhet har lärt sig av sin far att behandla alla med samma genuina intresse, kvickhet och charm oavsett vilken bakgrund de har.

 • K.Cobler

  K.Cobler

  K.Cobler kollektionerna skapas på språng då vi utforskar världen för inspiration samlat i fotografier, bilder, och texter för våra moodboards och aktuella nyhetsflöden. Vi hittas frontrow på modeveckorna eller letandes med blicken mot gatan efter nya trender. Kanske finner vi inspiration under en solig vårpromenad i central park eller då vi läser den senaste författaren på kaféet vid gatuhörnet av våran favorit bokhandel. Vi älskar vackra ting så som konst, design, samt att fynda i små vintage butiker. Vår stil är en moderiktig blandning av spännande och globala influenser som sätter en unik prägel på designen med fokus på detaljerna signerade K. Cobler.
 • Lacoste

  Lacoste

  LACOSTE is more a style than a fashion brand. Permanently revisiting its great classics in a modern way, LACOSTE creates timeless, high-quality designs, always in phase with its time, presented twice a year in a fashion show during the New-York « Fashion Week ». By leaning on its authentic sporting roots, the LACOSTE brand has become a symbol of relaxed elegance.
 • Le Coq Sportif

  Le Coq Sportif

  130 års erfarenhet ger Le Coq Sportif en unik autentisk plats på marknaden.

  Från början skapade Le Coq Sportif produkter främst för idrottsmän. Detta inspirerade dem och utmanade dem.

  Denna utmaning står i centrum för deras produktfilosofi idag. Det är det som skiljer Le Coq Sportif från många andra, och har gjort sedan märkets början 1882.
  Produkterna har en enkel, nästan tidlös kvalitet. Det är en grundläggande del av deras varumärkes arv.

  Det gör dem till vad de är idag!

 • LEGEND

  LEGEND

  Legend är skor för dig som vet vad du vill ha. Det är alltid rätt design, de senaste materialen och detaljerna. Skor du aldrig behöver fundera över om de passar för tillfället eller klockslaget. Inspirerade av dem som hellre går sin egen väg än följer strömmen.

  Legend är ett märke som säljs exklusivt på Scorett. Här hittar du kängor, boots, casual och även dressade skor.
 • Legero

  Legero

  Företaget bakom Legero har sitt säte i Österrike och har i 60 år tillverkat bekväma och mångsidiga lättviktsskor. Företaget har utvecklat en speciell teknologi för att få fram skor med maximal komfort och perfekt passform. Genom att använda sig av material av hög kvalitet uppfyller Legero kravet på att deras skor ska kunna anpassas till både våta och torra väderförhållanden.
 • Lloyd

  Lloyd

  LLOYD Shoes GmbH är tillverkare av herr- och damskor. Företaget grundades 1888 som H.F.Meyer Schuhfabrik i Bremen och har sedan 1942 haft sitt säte i Sulingen i tyska delstaten Niedersachsen. I över 120 år har LLOYD utvecklat och gjort tillverkningen av dessa kvalitetsskor ännu mer perfekt både vad gäller kvalitet, passform och design. LLOYDs skor känns igen på varumärkets logga  som sedan 1968 alltid funnits på skoklacken: den röda randen.

 • Läeder by Nature

  Läeder by Nature

  Läeder by Nature står för en miljö medveten design. Vi har utövat hantverket av hållbart skomakeri i fyra generationer med finslipning av vår kompetens, men traditionen av läderkonstruktion är över tusen år gammal. Vårt garveri ligger i hjärtat av den skandinaviska faunan där lokala boskap köps för högsta kvalitet på lädret. Vi är ödmjuka experter på  miljömedveten produktion men vi är stolta över påståendet att vårt läder är av världsklass.
 • Marc O´Polo

  Marc O´Polo

  Marc O'Polo is synonymous with a casual urban lifestyle for discerning people.
  The focus on natural materials is in keeping with the brand's Swedish origins.
  The target group comprises both fashion-conscious consumers and quality-conscious individualists.
 • Marstrand

  Marstrand

  Med vårt ursprung på västkusten som inspiration har vi sedan 1970-talet skapat en tidlös kollektion där livet vid havet satt sitt tydliga spår. Naturens egna krafter ger inspiration och på sitt alldeles unika sätt blåser det liv i vårt designarbete. Bakom varje sko döljer sig dessutom ett genuint hantverk, stor kunskap och inte minst en vilja att skapa hållbara och klassiska modeller att bära länge. Som en hyllning till vårt svenska arv, välkommen till livet på Marstrand.
 • Merrell

  Merrell

  What began in the Green Mountains in Vermont, now roams the world. For more than 26 years, Merrell has been providing outdoor enthusiasts with quality performance footwear.
 • Mjus

  Mjus

  Mjus är ett italienskt märke, med design i Italien och produktion i Bosnien-Hercegovina. Märket startades 2007. Kollektionen är avslappnad men ändå feminin och elegant. Karaktäristiskt för Mjus är de fina materialen av hög kvalité. De italienska skinnen är välarbetade och ger kollektionen en naturlig vintagelook.
 • Moma

  Moma

  Sköna handgjorda skor.
 • New Balance

  New Balance

  New Balance är ett av världens största sportvarumärken. Med en historia på över 100 år har New Balance byggt en stark position på marknaden och skaffat ett stort antal trogna fans. Man har bl.a. genom sina egna fabriker i England och USA utmärkande design och hög kvalite på sina produkter. Att satsa stora pengar på forskning och välgörenhet har alltid varit betydande för New Balance och det privatägda företaget är noga med att följa sina långsiktiga värderingar och strategier. Utbudet av produktkategorier är stort och idag är varumärket framträdande inom både sport och modevärlden.

 • Nike

  Nike

  Nike, originally known as "Blue Ribbon Sports", was founded by University of Oregon track athlete Philip Knight and his coach Bill Bowerman in January 1964. In 1972 the company changed name to whqat we today know as Nike.  www.nike.com
 • NOVITA

  NOVITA

  Att italienska skor är världsberömda är inte konstigt. Italienare har tillverkat skor i generationer. Där är det ett hantverk och en passion. Novitaskor är italiensk design och kvalitet av högsta klass. Novita är skor i skinn med fantastisk komfort och passform och därför helt oemotståndliga för dina fötter.
 • NOVITA MAN

  NOVITA MAN

  Att italienska skor är världsberömda är inte konstigt. Italienare har tillverkat skor i generationer. Där är det ett hantverk och en passion. Novitaskor är italiensk design och kvalitet av högsta klass. Novita är skor i skinn med fantastisk komfort och passform och därför helt oemotståndliga för dina fötter.
 • Pantofola d´Oro

  Pantofola d´Oro

  Företaget grundades 1886 i Ascoli Piceno och under 1950-talet tog Emidio Lazzarini över skomakarverksamheten från sin far. Emidio Lazzarini var en brottare och skorna han bar när han tävlade var obekväma och olämpliga, så han bestämde att han skulle göra sina egna brottningsskor. Dessa var mycket mjukare och bekvämare än de som han var van vid att ha på sig. Ordet spred sig snart över Emidio Lazzarinis nya brottningsskor och han började göra skräddarsydda skor för många andra brottare också och snart även fotbollsspelare. Pantofola d' Oro är idag en italiensk tillverkare av fotbollsskor, kläder och fritidsskor.
 • Pax

  Pax

  PAX historia börjar 1929 då PAX Skoindustri grundades med en vision om fotriktiga kvalitetsskor för barn. Visionen lever i högsta grad än idag fast även med andra värden såsom hållbarhet, fria från gifter och funktion i alla väder. Med mer än 85 års erfarenhet i ryggen och en ständig lust att förbättra utvecklar man framtidens skor för barnens och omvärldens bästa. Tack vare PAX unika arv och gedigna skomakarkunskap kan vi lova dig och ditt barn en anatomisk uppbyggd sko av hög kvalitet där funktionaliteten är i fokus. En lika snygg som praktisk sko som klarar tuffa tag och som står stabilt när ditt barn tar sina första stapplande kliv, rakt ut i livet. Kom, så går vi.
 • Playboy

  Playboy

  Today the Playboy brand is divided into two ranges – Playboy Footwear and Playboy Shoes. Footwear for the cool and casual thinking consumer and Shoes for the more classic and high profiled consumer who wants to combine fashion with good quality. The Original Playboy shoe is back on the fashion scene – being a shoe mostly for the grown up consumer you now find the shoe in the fashion environment for the younger man - retro look.Today the Playboy brand presents a variation of ‘dressed’ shoes in black or brown leather or materials a patent, suede or lizard.
 • PLEXX

  PLEXX

  Plexx är ett märke som säljs exklusivt på Scorett. Här hittar du kängor, boots, casual och canvasskor.
 • Replay

  Replay

  Replay is the Italian denim and smart casualwear brand that brings all over the world its authentic and contemporary style.
 • Rieker

  Rieker

  Rieker's philosophy has always been to provide not just a better product, but the best people can buy. We produce high quality leisure products that not only look good, but enhance the wearer's lifestyle.
 • Rockport

  Rockport

  Rockport has always been one step ahead of the times. We believe that the perfect shoe has not been invented. It is this positive dissatisfaction that compels us to constantly improveupon our footwear. We are the first company to use advanced athletic technologies in casual shoes to achieve lightweight comfort, and the first company to engineer walking comfort indress and casual shoes.
 • SCORETT

  SCORETT

  Scorett säljer varumärken med hög modegrad och riktar sig till mode- och kvalitetsmedvetna människor i en mental ålder på 18-30 år.
 • Sebago

  Sebago

  Sebago har utvecklat kläder och skor för aktivt bruk sedan 1946 utifrån elementen salt vatten, luft och sol. Designen och funktionen kommer från inspiration från de marina rötterna i New England, USA.
 • Skechers

  Skechers

  Skechers historia började i ett beachhouse i Kalifornien, där Skechers föddes som en arbetskänga. Mer än tjugoår senare har vi utvecklats till att bli ett ledande skomärke med modeller och stilar för män, kvinnor och barn runt om i världen. Skechers är idag väl känt över hela världen både i livsstil, mode och fritidssegmentet.
 • Sneaker Lab

  Sneaker Lab

  Sneaker Lab har tagit fram rengöringsprodukter för dagens publik som är måna om att ta hand om sina sneakers/träningskor. Produkterna är utformade att på ett effektivt sett få både bort bakterier, lukt och smuts - både ut och invändigt. Innerhållet är 100% miljövänligt och patenterat. 
 • Sneaky Steve

  Sneaky Steve

  Sneaky Steve is a mix of 80:s Street and punk culture with a touch of preppy English mod. The design comes directly from the heart of Sneaky Steve; rough black leather and clean canvas with contemporary and classic details. Sneaky Steve doesn't show sneakiness or discriminate anyone; old or young, men or women. You don't choose your new sneakers from Sneaky Steve, they choose you...
 • STENK

  STENK

  Vi på STENK hämtar inspiration från västkustens vinande
  vindar, Varbergs saltstänkta klippor och vårt nordiska klimat.
  För att kunna möta ett tuffare utomhusklimat har vi designat
  funktionella produkter utan att kompromissa med varken
  kvalitet eller design. Med produkter från STENK kommer du
  önska dig regn varje dag.
 • Strömberg

  Strömberg

  Sportprofilen Glenn Strömberg har tillsammans med Scorett tagit fram en skokollektion av högsta kvalité, i tidlös design med fokus på detaljer. Med inspiration från Italien och smakfulla materialval samlas både dressade och mer sportiga artiklar under Strömberg - shoe collection som säljs exklusivt på Scorett.
 • Svea

  Svea

  sveas själ finns där, från allra första början. En härlig tjej, med fötterna i hyfsat sköna skor, men samtidigt lite prinsessig. Älskar att skratta, och vinner på sin charm i alla lägen.

  Hon tror på kärleken. Och bryr sig inte så mycket om att många tjejer är overkligt trådsmala i media. Hon trivs med sig själv, är medveten, har åsikter och tror på att de goda krafterna alltid vinner på slutet. Hon älskar att resa och är såklart galen i kläder.

 • Sweeks

  Sweeks

  Sweeks is solid & brave footwear for the urban  woman who likes the unique piece that showcases her stylish personality with confidence. The silhouette of a classic clog is mixed in modern reinterpretations in a range of colors from earth tones to colorful neons with details.
 • Tamaris

  Tamaris

  Tamaris är ett tyskt skomärke som designas och tillverkas av företaget Wortmann-Group Detmold, ett av de största och mest framgångsrika skoföretagen i världen. Tamaris skor designas för alla tillfällen i kvinnors liv, från vardag och jobb till fritid och fest. Höga partyklackar, klassiska pumps och stövlar, sommarsandaler eller bekväma skor för söndagspromenaden.
 • The Urban Project

  The Urban Project

  The Urban Project är något för alla. Workerboots mixat med lyx av exklusiva skinnmaterial och spännen.
  The Urban Project är sköna skor med en känsla av både trend och vintage.
  Kollektionen har inspirerats av biker- och westernkulturen och andas attityd, lyxgrunge & rock´n´roll.

   

 • TIAMO

  TIAMO

  TIAMO gör trenden tillgänglig för alla. Unik design med det lilla extra och mer mode för pengarna. Till TIAMO-skor används alltid de finaste konstmaterialen. Trots att de till utseendet påminner om skinn har det helt andra egenskaper. Det är mer praktiskt, ekonomiskt och det är mycket lättare att underhålla och att rengöra. Konstläder behåller sin färg och form bättre än många andra material.
 • Tiger

  Tiger

  Tiger of Sweden’s history started in 1903 in Uddevalla, a small town on the Swedish west coast. We have our foundation in a strong confection tradition and solid tailoring skills refined for over 100 years. In 1993 our brand was repositioned with a clear vision of “taking the suit from the bank to the street”. Since then, we have gone from being a tailoring brand for gentlemen to become an international design brand, including men’s, women’s and jeans collections with a wide range of shoes and accessories.
 • Timberland

  Timberland

  Our mission is to equip people to make a difference in their world. We do this by creating outstanding products and by trying to make a difference in the communities where we live and work while doing it.
 • Tommy Hilfiger

  Tommy Hilfiger

  For over 20 years, Tommy Hilfiger has brought Classic American Cool apparel to consumers around the world. His designs give time-honored classics a fresh look for today’s consumers, and his discerning taste has provided the foundation for the growth of a global brand.
 • UGG Australia

  UGG Australia

  UGG® Australias historia började 1978 då den australienska surfaren Brian Smith packade sin väska full med fårskinnstövlar och reste till USA. Efter att ha blivit en favorit bland surfare i Kalifornien började märket UGG® Australia ta form och idag ses skorna på bland annat Hollywoodkändisars fötter och inte minde än tre modeller har blivit utvalda till "Oprah's Favorite Things" av Oprah Winfrey. UGG® Australia riktar sig till konsumenter som värdesätter lyx och komfort. Bara det finaste skinn, mocka och så klart äkta fårskinn används i våra produkter. UGG® Australia är den största leverantören av förstklassigt fårskinn i världen. Vi gör allt för att säkerställa att varje sko kommer att kännas fantastisk från det första ögonblick då du provar våra skor.
 • US Polo

  US Polo

  U.S. Polo Assn. brand products are authentic and officially sanctioned by the United States Polo Association, the governing body for the sport of polo in the United States since 1890. The U.S. Polo Assn. brand carries clothing for men, women and children, as well as accessories, luggage, watches, shoes, home furnishings and more.
 • Vagabond

  Vagabond

  Vagabond is a Swedish shoe fashion company, dedicated to style and inspired by our many users around the world. We know how to make great shoes, we know about shapes and materials and we know fashion. New prototypes of shoes and accessories are carefully designed and crafted in our unique workshop in Sweden every day. 
 • ZEUS

  ZEUS

  Delivered to you is the timeless design of Zeus. Comfort and quality meet perfect fit and function. Recognized by its sustainable natural materials, your Zeus is perfect for everyday use.

Laddar